Archive for February 2009

,

ape aims saya?

semalam x tau kenapa banyak sangat pkir...
dr hal yg penting hingga lah bukan2...
huhu...

smpai satu tahap rase x tau ape aims saya dlm life...
bleh ke gtu???
saya satu sebagai seorang muslim sesungguhnye mmg kita dilahirkan di bumi ini untuk beribadah kepada-Nya...

tapi sekurang-kurang perlu ade usaha untuk mencapai kejayaan...
insyaAllah kejayaan dunia akhirat...

tolonglah...saya belum menemuinya lagi...
doakan saya ye semoga disepanjang perjalanan hidup ini,
saya dapat menemui ape itu matlamat hidup saya...
ok...daa...nak buat power point presentation...

,

setelah sebulan...

Lamer nyer x tulih dlm blog ni...
riwdu sgt2 nk menulis..
tp sblom ni xde mood...

yup selepas sebulan brtungkus lumus have a new life...
akhirnye brjaya jugak menstabilkan my life now...
sblum ni agak kelam kabut jgak...
dgn nk cr umah sewa nyer,keje part time n study lg...
sbnarnye sy pn x tau sama ada sy ni part time@full time study...hehe

waktu mula2 masuk klas kecut perut jgak...
mane x nyer dr 30 org student, dlm 5 org jer yg bukan cikgu...
include me la...
suma majoriti 30an...
huhu...

sometimes mmg ade gak prasaan menyesal sambung blaja kat cni..
tp yelah sesuatu yg berlaku tu pasti ade hikmahnyer...

now sy mula menemui satu per satu hikmah yg tersembunyi dlm pilihan sy ini...

Alhamdulillah...

nk tau ape dier...TUNGGU...hihi